Accessoires

Accessoires

Voor allerhande fietsaccessoires kan je bij ons terecht.

Buitenbanden

Buitenbanden zijn van essentieel belang. Ze vormen het contactpunt tussen jou en de weg en bezorgen je grip. Bij Jabo Bikes vind je alvast buitenbanden die een positieve wending geven aan je fietsprestaties.

Greep uit onze buitenbanden:

  • Maxxis
  • Vittoria
  • Continental
  • Pirelli
  • Goodyear
  • Schwalbe
  • CST
    ....
onze buitenbanden

Set fietswielen

Fietswielen zijn opgebouwd uit velgen, spaken en een naaf. Wij hebben een groot aanbod aan voor-en achterwielen in ons assortiment voor de recreatieve of professionele rijder.

Wij maken wielsets met de hand voor elk budget van 600€ per set.

onze wheelsets

Chimpanzee

De smaken waarmee Chimpanzee de sportvoedingsmarkt verovert zal iedereen bekoren. Van een energybar met citroen en cashewnoten tot energy bars met rode biet & wortel. Voor ieder wat wils!

Gezonde en verantwoorde voeding; je hoort het tegenwoordig steeds vaker. Dit komt onder andere doordat meer mensen zich bewust bezighouden met hetgeen wat ze eten. Chimpanzee speelt hier slim op in met de smaakvolle biologische energy bars die volledig zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

De sportvoeding van Chimpanzee energy bars heeft een goed uitgebalanceerde samenstelling koolhydraten, eiwitten, natuurlijke vezels, vitaminen en mineralen. Bovendien geeft de sportvoeding van Chimpanzee de energie geleidelijk af, waardoor de effectiviteit groter wordt en je langer kunt profiteren van de vrijgekomen vitaminen en mineralen.

ontdek onze sportvoeding

Innerme

Het compleet gamma van Innerme bevat natuurlijke, plantaardige en biologische sportvoeding die rekening houdt met je gezondheid. De voeding is licht verteerbaar, geeft de juiste energie en bevordert een efficiëntere recuperatie. Het gamma bevat onder andere sport, energie- en proteïnerepen alsook proteïnepoeder, sportdranken en energy gels. Tennister Kim Clijsters en mountainbiker Frans Claes zijn alvast overtuigd.

Linda Boogaerts

Pas vernieuwde winkel, groot aanbod fietsen. Veel accessoires. Vriendelijke uitbaters, met een luisterend oor voor jou noden. Je voelt je meteen welkom. Samen met jou zoeken ze een fiets die jou past, zit en rijdt alsof het is voorbestemd. Goede na service.

Frank Engelen

Correct en eerlijk advies bij aankoop van mijn YOORS e-bike door dit jonge koppel dat deze winkel op die locatie pas overgenomen heeft. Goede en eerlijke uitleg bij twijfel tussen 2 merken en een overtuigende proefrit hebben mijn keuze bepaald. Een zeer tevreden klant die Jabo Bikes dan ook 5 sterren gunt. 

Erwin Wens

Erg tevreden van de fietsen de we er al gekocht hebben, ook de na-service is top. Altijd vriendelijk en correct. Ook de fiets toebehoren en sportvoeding is de beste kwaliteit. Een zeer tevreden klant.

In de kijker