Over ons

Over ons

Maak kennis met JaBo Bikes

Uit jarenlange ervaring en mijn enorme passie voor fietsen kwam JaBo Bikes tot stand. Eigenaar Tim Jacobs: "Als fanatieke mountainbiker zijn het rijden van marathons in het binnen- en buitenland mijn passie, maar daarnaast sleutel ik ook graag bij aan tweewielers."

Bij JaBo Bikes behandelen wij onze klanten zoals we zelf zouden behandeld willen worden. Het is zoals thuiskomen bij een vriend. In onze fietsenwinkel krijg je de uitleg die je wenst en beslis je zelf wat je wil laten doen. Een klantvriendelijke aanpak gepaard met een kwalitatieve dienstverlening staat bij ons op de eerste plaats.

Fietsen in alle prijsklassen

Bij JaBo Bikes in Oud-Turnhout vind je (elektrische) fietsen van alle prijsklassen. Wij helpen je graag verder bij de aankoop en reparatie van jouw fiets. Kom gerust binnen en je wordt met een glimlach verder geholpen.

Linda Boogaerts

Pas vernieuwde winkel, groot aanbod fietsen. Veel accessoires. Vriendelijke uitbaters, met een luisterend oor voor jou noden. Je voelt je meteen welkom. Samen met jou zoeken ze een fiets die jou past, zit en rijdt alsof het is voorbestemd. Goede na service.

Frank Engelen

Correct en eerlijk advies bij aankoop van mijn YOORS e-bike door dit jonge koppel dat deze winkel op die locatie pas overgenomen heeft. Goede en eerlijke uitleg bij twijfel tussen 2 merken en een overtuigende proefrit hebben mijn keuze bepaald. Een zeer tevreden klant die Jabo Bikes dan ook 5 sterren gunt. 

Erwin Wens

Erg tevreden van de fietsen de we er al gekocht hebben, ook de na-service is top. Altijd vriendelijk en correct. Ook de fiets toebehoren en sportvoeding is de beste kwaliteit. Een zeer tevreden klant.

In de kijker