Fietsen

Fietsen

Ontdek hier ons ruim fietsaanbod. Ben jij ook op zoek naar een flitsende tweewieler?

Speed Bike

Razendsnel fietsen, zelfs tegen wind in, kan met een speed pedelec tot zelfs 45 km/uur.

ontdek meer

Stadsfietsen

Met een goede stadsfietskun je probleemloos kleine en grotere boodschappen vervoeren. Zo ga je met een lifestyle fiets trendy door je afspraken.

ontdek meer

Elektrische fietsen

De elektrische fiets, of e-bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen.

ontdek meer

Mountain Bikes

Van wedstrijden rijden tot recreatief mountainbiken.Elk model zit boordevol onderdelen en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken.

ontdek meer

Gravel Bikes

Gravelfietsen zijn alleskunners.Je kunt er probleemloos mee omschakelen tussen verharde wegen en onverharde paden.

ontdek meer

Race Bikes

Heb jij nood aan eenracefiets die geoptimaliseerd is voor gebruik inwielerwedstrijden?

ontdek meer

Vouwfietsen

Vouwfietsen hebben steeds meer succes. Deze handige pendelfiets tover je in een mum van tijd om tot een pakje dat in de ruimte tussen twee treinzetels past.

ontdek meer

Vakmanschap met een glimlach

Bij JaBo Bikes in Oud-Turnhout vind je (elektrische) fietsen van alle prijsklassen. Wij helpen je graag verder bij de aankoop en reparatie van jouw fiets. Kom gerust binnen en laat je met een glimlach helpen.

bezoek ons

Linda Boogaerts

Pas vernieuwde winkel, groot aanbod fietsen. Veel accessoires. Vriendelijke uitbaters, met een luisterend oor voor jou noden. Je voelt je meteen welkom. Samen met jou zoeken ze een fiets die jou past, zit en rijdt alsof het is voorbestemd. Goede na service.

Frank Engelen

Correct en eerlijk advies bij aankoop van mijn YOORS e-bike door dit jonge koppel dat deze winkel op die locatie pas overgenomen heeft. Goede en eerlijke uitleg bij twijfel tussen 2 merken en een overtuigende proefrit hebben mijn keuze bepaald. Een zeer tevreden klant die Jabo Bikes dan ook 5 sterren gunt. 

Erwin Wens

Erg tevreden van de fietsen de we er al gekocht hebben, ook de na-service is top. Altijd vriendelijk en correct. Ook de fiets toebehoren en sportvoeding is de beste kwaliteit. Een zeer tevreden klant.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker