Voeding

VOEDING

Chimpanzee

De smaken waarmee Chimpanzee de sportvoedingsmarkt verovert zal iedereen bekoren. Van een energybar met citroen en cashewnoten tot energy bars met rode biet & wortel. Voor ieder wat wils! 
 
Gezonde en verantwoorde voeding; je hoort het tegenwoordig steeds vaker. Dit komt onder andere doordat meer mensen zich bewust bezighouden met hetgeen wat ze eten. Chimpanzee speelt hier slim op in met de smaakvolle biologische energy bars die volledig zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Ontdek Meer

De sportvoeding van Chimpanzee energy bars heeft een goed uitgebalanceerde samenstelling koolhydraten, eiwitten, natuurlijke vezels, vitaminen en mineralen.

De sportvoeding van Chimpanzee geeft de energie geleidelijk af, waardoor de effectiviteit groter wordt en je langer kunt profiteren van de vrijgekomen vitaminen en mineralen.

100 % natuurlijke ingrediënten.

Innerme

Het compleet gamma van Innerme bevat natuurlijke, plantaardige en biologische sportvoeding die rekening houdt met je gezondheid. De voeding is licht verteerbaar, geeft de juiste energie en bevordert een efficiëntere recuperatie. Het gamma bevat onder andere sport, energie- en proteïnerepen alsook proteïnepoeder, sportdranken en energy gels. Tennister Kim Clijsters en mountainbiker Frans Claes zijn alvast overtuigd.

Ontdek Meer

Frameset

Wil jij je fiets het liefst zelf opbouwen met door jou zelf uitgezochte onderdelen? Bij JaBo Bikes vind je vast en zeker wat je nodig hebt.

In de kijker