Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud

Wacht niet tot er iets kapot gaat aan je fiets. Leren om je fiets goed te onderhouden is een essentieel en geld besparend deel van het fietser-zijn. Want zelfs de beste kwaliteitsfietsen hebben onderhoud nodig, daar is geen ontkomen aan. 

Het is belangrijk om je fiets regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Dit helpt eventuele problemen op te sporen voordat ze gebeuren. Daarnaast zal een goede onderhoudsbeurt helpen om de levensduur van de fietscomponenten te verlengen.
JaBo Bikes weet exact wat je tweewieler nodig heeft en helpt je dan ook graag terug de baan op. 

Linda Boogaerts

Pas vernieuwde winkel, groot aanbod fietsen. Veel accessoires. Vriendelijke uitbaters, met een luisterend oor voor jou noden. Je voelt je meteen welkom. Samen met jou zoeken ze een fiets die jou past, zit en rijdt alsof het is voorbestemd. Goede na service.

Frank Engelen

Correct en eerlijk advies bij aankoop van mijn YOORS e-bike door dit jonge koppel dat deze winkel op die locatie pas overgenomen heeft. Goede en eerlijke uitleg bij twijfel tussen 2 merken en een overtuigende proefrit hebben mijn keuze bepaald. Een zeer tevreden klant die Jabo Bikes dan ook 5 sterren gunt. 

Erwin Wens

Erg tevreden van de fietsen de we er al gekocht hebben, ook de na-service is top. Altijd vriendelijk en correct. Ook de fiets toebehoren en sportvoeding is de beste kwaliteit. Een zeer tevreden klant.

In de kijker