JaBo Bikes. Vakmanschap met een glimlach.

JaBo Bikes gaat verder onder Wildiers

Voor service en degelijkheid. Koop een fiets en wees er zeker van dat hij er ook gerepareerd kan worden.

Over ons

Uit jarenlange ervaring en mijn enorme passie voor fietsen kwam JaBo Bikes tot stand. Als fanatieke mountainbiker zijn het rijden van marathons in het binnen- en buitenland mijn passie, maar daarnaast sleutel ik ook graag bij aan tweewielers.
 
Bij JaBo Bikes in Oud-Turnhout vind je (elektrische) fietsen van alle prijsklassen. Wij helpen je graag verder bij de aankoop en reparatie van jouw fiets. Kom gerust binnen en je wordt met een glimlach verder geholpen. 

meer over jabo bikes

Fietsen

Ben jij ook op zoek naar een flitsende tweewieler? In ons ruim aanbod vind je vast wel iets dat bij je past. Bij ons kan je terecht voor (elektrische) stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, gravels en kinderfietsen.

ontdek onze fietsen

Merken

Wij zijn trotse verdeler van de volgende merken fietsen:

Accessoires

Voor allerhande fietsaccessoires kan je bij ons terecht. Van binnen- en buitenbanden tot fietswielen, frames en zelfs sportvoeding van Chimpanzee en Innerme om op krachten te komen na een lange fietstocht.

onze accessoires

Leasing

Wil je graag een wielrenfiets met exclusieve wielen of een populaire e-bike? Alles kan met leasing. Jabo Bikes werkt samen met verschillende leasingfirma's zodat ook jij je droomfiets kan aanschaffen en daarbij kies je zelf jouw favoriete merk, model en accessoires.

onze leasing mogelijkheden

Service

Wacht niet tot er iets kapot gaat aan je fiets. Leren om je fiets goed te onderhouden is een essentieel en geld besparend deel van het fietser-zijn. Is je fiets toe aan een reparatie? JaBo Bikes helpt je graag verder. 

onze serviceReparatie afspraak

Promoties

Met onze maandelijkse promoties garanderen wij jou de beste service.

onze leasing mogelijkheden

Openingsuren

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:

09:00–12:00, 13:00–18:00

Woensdag:

09:00–12:00, 13:00–18:00

Donderdag:

09:00–12:00, 13:00–18:00

Vrijdag:

09:00–12:00, 13:00–18:00

Zaterdag:

09:00–12:00, 13:00–17:00

Zondag:
Gesloten

Voor de meest actuele openingsuren check:

In de kijker